Mitch Notten (Brunssum 1992), heeft op nationaal niveau gepresteerd. Hij werd meerdere malen nationaal kampioen op de 200m vlinderslag en 1500m vrije slag. Na het beëindigen van zijn actieve loopbaan als zwemmer, is hij gestart met de opleiding tot zwemtrainer aan het CIOS Sittard (2009-2013) hier behaalde hij de kwalificatie "Zwemtrainer niveau 4", het hoogst haalbare trainersdiploma binnen de Nederlandse zwembond, en ortho-bewegingsagogie. Na zijn opleiding aan het CIOS Sittard heeft hij gestudeerd aan de PXL hogeschool in Hasselt (België) hier heeft hij de opleiding tot "Docent lichamelijke opvoeding" met succes afgerond.

Naast zwem, personal- en hersteltrainer is Mitch ook sportmasseur en is hij deskundige op het gebied van sportherstel door middel van "Cool Therapy". Mitch is gespecialiseerd in individuele sporten en traint sinds 2 jaar o.a. zwemster Chantal Senden, een van de vedettes van het Limburgse / Nederlandse zwemmen. Zijn begeleidingsprogramma is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waar kwaliteit en effectiviteit hoog in het vaandel staan.

 

 

 

 

Maarten Bosman(Rotterdam 1989), heeft tijdens zijn jeugd een verdienstelijke hockey carrière gehad maar kwam er al snel achter dat het trainersvak meer voor hem was weg gelegd. Maarten studeerde aan het CIOS Sittard(2009-2013) en behaalde daar zijn diploma Buurt- Onderwijs- Sportverengings Consulent, en is daarmee o.a. combinatie functionaris. Buiten dit diploma is hij ook in het bezit van de hockeydiploma's  "Hockeytrainer/coach niveau 2&3". 

Naast Maarten zijn hockey kennis is hij deskundige op het gebied van sportmassage, personal training en verenigings analyses. Maarten is gespecialiseerd in team sporten en is al enkele jaren actief binnen hockey club Laren, een van de top hockey clubs in Nederland. Zijn programma is gebasseerd op een totale aanpak. Op het gebied van tactiek, techniek en fysieke fitheid hierdoor zal het gehele team beter worden.