Een FitXL trainingsprogramma op maat. Op basis van een intakegesprek gaan wij samen met u aan de slag. Door middel van intensief contact en 1 op 1 begeleiding wordt er gewerkt om het gewenste eindresultaat te behalen.

Tijdens het intake gesprek gaan we eerst u fysieke gezondheid in kaart brengen. Dit doen we door het meten van het gewicht, vetpercentage en het berekenen van uw body mass index, met deze gegevens en Uw gestelde doel gaan wij een gepast trainingsprogramma opstellen. Na het opstellen van het traningsprogramma gaan we samen aan de slag om het programma uit te voeren.

Deze dienst gaat verder dan alleen fitness, ook voor teamsporten en individuelen sporten kunnen wij een specifiek trainingsprogramma aanbieden, om de sporter fysiek sterker te maken.

De kosten voor een FitXL trainingsprogramma bedragen EURO 35,00 voor de eerste training en intake, hierna kunt u kiezen om een vervolg training in te plannen deze kost EURO 20,00.

Voor meer informatie stuurt u een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kunt u ons contacteren via de contactpagina.